LØKKEPROFILEN: Lars Hulleberg

Del dette med vennene dine:

Løkkeprofilen: Lars Hulleberg
LØKKECUP 2013: Lars Hulleberg med vinnerbøtta.

– Det viktigste er definitivt ikke å vinne, sier Lars Hulleberg. Han synes likevel det er arti at laget hans – Lasse og Tassene – har vunnet 3 ganger.

Selv om det er hockey som står den 24-årige journalisten fra Ottestad nærmest, har han deltatt hele 5 ganger på Hamar Løkkecup, både som materialforvalter, lagleder, spiller og trener.

Det var tilfeldighetene som som gjorde at Hulleberg og laget hans først ble med. Nå har det blitt en tradisjon som de gleder seg til hvert år;

Det blitt en fast helg som ringes rundt i kalenderen.

Det er ikke bare tull, fjas og fanteri i rekkene på Lasse og Tassene. Ingen tvil om at de har sparket baller på gress før. Laget vant Hamar Løkkecup i 2012, 13 og 14, i tillegg til at Emil Jacobsen ble kåret til «Årets spiller» sistnevnte år.

Les også: Slik slipper du unna all dømming på løkkecup

Hvilke forberedelser gjør dere mot 2016?

– Vi har gjort det til en greie å ha nye drakter hvert år. Vi er så heldig å ha en D-kjendis i Marius Skjelbæk på laget. Han kjenner flere oppover i kjendisalfabetet, som også har bidratt i lagpresentasjonen.

Og vi nevner i fleng; Arne Scheie, Harald Bredeli, Anne Rimmen og Drillo.

Hulleberg er klar på at det er små grep som skal til for å få det artigere på Løkkecup. Det handler om å ikke være redd for å by på seg selv;

Start med et enkelt kamprop. Og bruk det!

Når den tunge og slitsomme «dagen etter løkkecup» kommer, reiser Lars tilbake til kjæresten i Oslo der han bor til daglig.

Løkkeprofilen Lars Hulleberg
VINNERE 2014: Fornøyde gutter på Lasse og Tassene med Lars Hulleberg som midtpunkt.

Hvorfor tror du Løkkecup fortsatt er så populært etter snart 20 år?

– Det har blitt en viktig tradisjon for Hamar-folk. En fin anledning for å komme hjem og kose seg med gamle kjente, mener Lars Hulleberg.

-> Neste gang på ukens løkkeprofil: Omsorgskvinnen i årets showlag fra 2012

[contentblock id=4 img=gcb.png]

 

Del dette med vennene dine: